Kjartan's matside




Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mat skal vi ha.
Mat til alle anledninger.
Eg koser meg skikkelig når eg lager mat.
Ikkje te sånne fisefine folk som ikke tør å prøve noe nytt
men te de som vet å sette pris på det som blir servert.

Takk for maten får eg når eg ser at folk setter pris på det eg serverer.

Favorittmat?
Pinnekjøtt, selvfølgelig.
Ovnstekt hel indrefilét med alt tilbehør.
"Kina-mat" som eg liker å kalle det. Laget i ekte WOK over gassbluss.
Grillet mat er suverent. E i mitt ESS når eg får grille; alt mulig.
Lager marinader sjøl. Bruker til og med honning og peanøttsmør.
De voksne ungene mine ble henrykt da de ble servert Spareribs marinert i blant annet peanøttsmør...



Småttissene mine spør alltid når vi skal ha middag og veret e bra: Skal vi grille? Kan vi spise ute?



Om vi har fest når vi griller.... eg e i hvertfall i kjempeslag. Bare spør nokken som har vært med.


Kjartans anbefaling:
Breiflabbfilet marinert i en blanding av østersaus, olivenolje, litt soyasaus og litt hvit pepper. Grilles på sterk varme 10-15 minutter. Pleier å "grave" litt nedi fiskekjøttet for å se om den er ferdigstekt. Hvalbiff marinert i samme marinade. Grilles på sterk varme. Snues når væske siver ut på oversiden, slik som du gjør med biffen.
Dette er snadder det kan jeg love deg.

Retter jeg delvis har komponert sjøl.....


Til god mat hører god drikke.
Drikker både røde og hvite viner.
Ikke spør meg ka de heter,,,, husker aldri navnet.
Også Cognac til kaffien selvfølgelig, med brune sukkerbiter til å døppe i kaffien.


Om eg drikker Øl.
Selvfølgelig gjør eg det.
Helst mørkt med masse smak.....



Om der finnes itt sted på nettet kor vi får hjelp
med mat og drikke??????

Jaaaaaaaaaaaaaaaaa.....